Oogi mänguasja väikemees (roosa)

SKU
Moluk43103
11,95 €

Tarneaeg 1 - 2 tööpäeva.

Oogi's on äärmiselt lõbus ja väga väljendusrikas mänguasi. Pea, jalgade ja pikkadenõtkete käte abil saab teda kinnitada igale tasasele pinnale. Oogi's on suurepärane sõber igas vanuses lastele. Mänguasi on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast silikoonist ning ei sisalda BPA-d, ftalaate eg...
OSKUS:
Loovus
VANUS:
3 - 4 aastat5 - 7 aastat8 - 11 aastat12 - 14 aastat15 aastat ja rohkem
APDOVANOJIMAI:
Nėra
TOOTJA:
Moluk
Kirjeldus
Oogi's on äärmiselt lõbus ja väga väljendusrikas mänguasi. Pea, jalgade ja pikkadenõtkete käte abil saab teda kinnitada igale tasasele pinnale. Oogi's on suurepärane sõber igas vanuses lastele. Mänguasi on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast silikoonist ning ei sisalda BPA-d, ftalaate ega lateksit, mistõttu on see täiesti ohutu, vastupidav ja kergesti puhastatav.

Rohkem informatsiooni
Kaal 1.000000
Triipkood 7640153434432
Hoiatused

Ei sobi alla 3-aastastele lastele Ei sobi alla 3-aastastele lastele.

Pakett Oogi's yra 13 cm ūgio

Kuidas mängida

Oogis elab õnnelikult Bilibo kestal, kuigi mõnikord võib teda leida mängimas vannitoas, külmkapis või peeglil. Oogis on väga sensoorne mänguasi, kes armastab puudutusi, kallistusi ja hullumeelseid akrobaatilisi trikke teha. Tema lemmikhobid on Oogi jooga, ekstreemne ronimine või lendamine, kui keegi teda vastu aknaid või peegleid viskab.
MÄNGIJATE ARV:
1
SEES:
Pakendist leiate oma lapsele uue sõbra :)
Klientide arvustused

Hinnangud ja ülevaated

Olge esimene, kes selle toote arvustab

Leidsime teisi tooteid, mis võivad teile meeldida!